top of page
Rólunk mondtátok

"Egyik ismerősöm mutatta ezt az oldalt nekem, és bár valójában nem vagyok egy nagy jógás ember, mégis elkezdtem gyakorolni és lássunk csodát, már szeretem és élvezettel végzem a gyakorlatokat."

- Panna

"A YogArena online platformot teljes szívemből ajánlom mindenkinek, aki a jóga világába szeretne mélyebben elmerülni. Az oldal egy igazi kincsesbányát kínál, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő gyakorlatokat és elmélyedhet a jóga filozófiájában. A videók minősége kiváló, az oktató pedig nem csak tudással, de rendkívüli empátiával és kedvességgel is rendelkezik. Ezen felül a YogArena közössége igazán segítőkész és barátságos, ami még inkább emeli az élmény színvonalát. Legyen szó kezdőkről vagy haladókról, mindenki találhat magának való tartalmat, amely segít a testi és lelki egyensúly megtalálásában."

- Gábor

"Sziasztok! Tavaly kezdett bennem érlelődni a gondolat, hogy valamin változtatnom kell. Örülök, hogy rátaláltam Szilvi videóira és így lettem én is YogArena tag. Minél többet olvasok és gyakorlok az itt található videókból, annál jobban érzem, hogy erre volt szükségem. Sok mindent nem értettem/értek a világban, kerestem mindig valamit és úgy érzem most jó úton járok. A videók és leírások olyan részletesek, hogy a kezdők (mint én is) könnyen gyakorolhatnak általuk. Szilvi hangja már olyan nyugalmat kelt bennem, ami nagyban segít, hogy befelé tudjak figyelni. Szívből ajánlom legfőképp a kezdőknek, de mindenkinek ezt az oldalt, ha érdeklődik a yogázás iránt. Nekem rengeteg segítséget ad, hálás vagyok érte!"

- Rita

"Sziasztok❣️! 2 éve jógázom együtt Szilvivel. A személyes órák hívei vagyok, de néha úgy akad, hogy nem tudok részt venni személyes órákon. Ezért én, hálás vagyok🙏, hogy ez az online felület létrejött. Az online videók gyakorlásával ugyan azt a minőséget fent tudom tartani amit eddig elértem. Számomra fontos egy óra alkalmával a minőség is. És ezt úgy az online videókkal, mint a vezetett órákkal 100%-ban megkapom💯✅👌. Ha épp meditációra van szükségem fantasztikus ahogy egy időre "elrepülhetek" egy olyan világba ahova a Szilvi hangja elvezet. Ahol a nyugalom és a béke hatja át a mindenséget✨🧘🌌. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem Szilvit és ő általa a jógát 🙏❣️. Szívből ajánlom mindenkinek❣️✨!"
- Bea

"Korábban volt már tapasztalatom jógával az online térben, de sajnos nem tudta hozni az offline óra nyújtotta élményt. Szilvi videói azonban magas minőségű megjelenésük és ráhangolódást segítő hangulatuk mellett képesek a stúdióbeli óra elmélyülését megadni. Pontosan és jól instruáltak az órák és a címükben szereplő ígéretet be is tartják: egy dinamikus óra a megadott szinten és intenzitással mozgat át, így könnyű a videó kiválasztása az aznapi fizikai szintemhez mérten. Szilvi megnyugtató hangja mellett az órák nem némák, a minimális aláfestő madárhangok épp elegek ahhoz, hogy megadják a hangulatot, de ne vonják el a figyelmet az instrukciókról. Tetszik, hogy az órák változatos helyszíneken vannak, a választék kellően bőséges és bármilyen igényem - legyen az lelki vagy fizikai - kielégíti. Hiánypótló, igényes oldal, bátran ajánlom Mindenkinek! :)"
- Adri

Küldj Te is visszajelzést

Tudjuk, hogy minden egyes jógaút egyedi és inspiráló, és mi szeretnénk hallani a te történetedet is. Ha tapasztaltál valamilyen pozitív változást, vagy, hogy jóga miként formálta az életed, oszd meg velünk! Az észrevételeid és történeted nem csak nekünk, hanem az egész közösségünknek is inspirációt jelenthet. A YogArena weboldal fejlesztését a Te véleményed is formálja, hiszen azért dolgozunk, hogy te a legjobbat hozd ki magadból általa!

 

Köszönjük, hogy velünk vagy a jógakalandban, és várjuk, hogy halljunk rólad!

 

Namaste,

A YogArena Csapata

Visszajelzést küldök!

Mennyire vagy megelégedve velünk?
Nem vagyok elégedettEgy kicsit elégedetlen vagyokKözepesen elégedett vagyokElégedett vagyokNagyon elégedett vagyok
Ajánlanál minket másoknak is?
Semmiképpen semKicsi rá az esélyLehet, hogy ajánlanámValószínűleg ajánlanámMindenképpen ajánlanám
bottom of page