top of page

YogArena®

- online videótár - 

Szeretettel köszöntünk!
 

Ezen az oldalon találod a YogArena videóit, kategóriákra bontva. A narancssárga szövegdobozban láthatod a jóga videó típusát, leírását pedig az alatta lévő fehér mezőben, jobb oldalt az adott címhez tartozó blog bejegyzést olvashatod.
A "Tovább a videókhoz" gombra kattintva tekintheted meg az adott kategória videóit. A videók alatt olvasd el a címet és a hozzájuk tartozó leírást, amelyek segítenek eligazodni a különböző nehézségi szintek között.
Egy jógaórát többször is megismételhetsz, egészen addig, amíg felkészülsz egy következő nehézségi fokozatra. Kövesd a videókban hallható utasításokat és érezd jól magad!

Jógázás előtt olvasd el az alábbi blogban található információkat is!

Kellemes jógázást kívánunk!
A Yogarena csapata

Hatha jóga 

Jóga filozófiáról, tudatos életmódról
IDE KATTINTVA bővítsd a tudásodat.

A Hatha jóga alapjai a testtartások (ászának), légzőgyakorlatok, amelyek elősegítik a testi és mentális egészséget. Rendszeres gyakorlása felkészít az érzékek visszavonására és a meditációra. A videók, az alapoktól felépítve vezetnek el a haladó szintig.

Légzőgyakorlatok

A Hatha jóga alapjai a testtartások (ászának), légzőgyakorlatok, amelyek elősegítik a testi és mentális egészséget. Rendszeres gyakorlása felkészít az érzékek visszavonására és a meditációra. A videók, az alapoktól felépítve vezetnek el a haladó szintig.

Gerinc jóga

A videókban a gerinc egészségére és mozgékonyságára összpontosítunk. A légzés-szinkronban végzett gyakorlatok erősítik a gyengülésre hajlamos izmokat, és nyújtják a rövidülésre hajlamos izmokat, így javítják a testtartást, enyhítik a hátfájást és növelik a vitalitást. A gerinc jóga segít a mindennapi életminőség javításában és a hosszú távú egészség megőrzésében.

Csakra -
harmonizáló jóga

Ez a videó sorozat olyan gyakorlatokat és meditációkat tartalmaz, amelyek segítenek az energia csakrák egyensúlyban tartásában és aktiválásában. A csakrák az energia központjai a testben, és a jóga segít megnyitni, tisztítani és aktiválni ezeket a központokat, amelyek harmonikus működése elengedhetetlen a fizikai és mentális jólléthez.

Női ciklus jóga

A videók segítségével összehangoljuk a női testet a menstruációs ciklussal. Ez a videó sorozat alkalmazkodik a női hormonális ingadozáshoz, és segít enyhíteni a menstruációs panaszokat, növeli a termékenységet és támogatja a női egészséget. A különböző jógagyakorlatok és légzéstechnikák célzottan segítik a petefészek és méh működését, valamint az érzelmi egyensúly fenntartását.

Relaxációk,
meditációk

Találd meg a békét és harmóniát relaxációval és meditációval! Mindennapi életed stresszes pillanataiban vagy egyszerűen csak a belső béke eléréséhez keresel megoldást, itt mindent megtalálsz. Tanuld meg a megfelelő légzéstechnikákat és meditációs módszereket, hogy növeld a mentális és érzelmi egyensúlyodat.

Életmód videók, podcastok

A jógikus életmód követésével megváltozhat az egész életed. A jóga nem csak testi egészséget javít, hanem segít a mentális egyensúly, a lelki béke és az élet összehangolása terén is. 

Alakformálás jógával

Szeretnél formásabb és erősebb testet? A videókban végzett gyakorlatok különféle izomcsoportokat céloznak meg, például a hasat, lábakat, feneket, karokat. Ezek az alakformáló gyakorlatok kombinálják az erősítő edzéseket, kardió edzéseket és a nyújtásokat a legjobb eredmény elérésének érdekében.

bottom of page