top of page

Miben tudok neked segíteni?

Olasz Szilvia vaisnava jógamester vagyok, és sok-sok éves jógába fektetett tanulmányaim arra inspiráltak, hogy általa segíthessek neked a jó közérzet és egészséges, fájdalommentes test elérésében és a lelki egyensúly megtalálásában.

Először magamon tapasztaltam, hogy a teljes testi jóllét titka a helyes testtartás kialakítása. Ehhez azonban nem elég egy vagy két izomcsoportot helyre igazítani, hanem az egész testre fókuszálnunk. Minden meggyengült izmot erősítenünk kell, és minden megrövidült izmot meg kell nyújtanunk.

Olasz Szilvia Vaisnava jógamester
 • Youtube
 • TikTok
 • Instagram
 • Facebook
Csoportos jóga

Hogyan érhetsz el javulást a jógával?

Először is biztatni és inspirálni szeretnélek a mindennapi jóga gyakorlásra. A szervezetünk egy komplex rendszer, minden mindennel összefüggésben áll, ezért nem elegendő csupán egy adott problémára fókuszálunk , hanem az egész testet karban kell tartani.

Gondolj csak bele, hogy ha egy növényt gondozol, nem elég ha rendszeresen meglocsolod: néha le kell vágnod asz elszáradt leveleket, át kell ültetned stb. Így van ez a testünkkel/lélekkel is. Az egész rendszert karban kell tartani ahhoz, hogy hatékonyan és egészségesen működjön. 

Ezért többféle jógaórát ajánlok a helyes testtartás kialakításához, mert csakis így tudod elérni a testi/lelki jóllétet. Először legyen ép a test, mert a lélek akkor érzi benne jól magát :-)

Miben rejlik a
jó közérzet titka?

 • A YogArena® azért jött létre, hogy segítsen neked kialakítani a rendszeres testmozgás rutinját. Ezért több, mint 100 videó (hosszabb-rövidebb) áll rendelkezésedre, hogy minden nap változatosan gyakorolj.
   

 • Arra biztatlak, hogy ne gondold túl a jógázás fogalmát, csak kezd el, és minden jön magától. Edukációs videókkal támogatlak, hogy megismerd a jógázás mibenlétét.
   

 • Igény szerint személyes konzultációt biztosítok ha elakadtál a gyakorlásodban, vagy szeretnél kérdezni. Ha távol vagy, videohívásban megoldjuk.

 • Ha még sohasem jógáztál, kezdheted a "Kezdő jóga" videókkal, majd fokozatosan haladhatsz a Középhaladó és Haladó videókig. Ezeken kívül számos videóra gyakorolhatsz akár programok keretein belül is.
   

 • A TITOK a rendszerességben és a változatosságban rejlik. A jóga mindenkinek segít, kortól, nemtől függetlenül.​ Segítek kialakítani a helyes testtartást, hogy megtapasztalhasd te is a mindennapi jó közérzetet és energikusságot!

 • A tested egészére gondolj: szükség van a nyak-váll-, a csípő körüli izmok-, a lábak-, az ízületek alapos átmozgatására. Néha nincs idő mindegyikre egy adott napon, DE a YogArena® videói minden napra nyújtanak lehetőséget minden fontos izomcsoport átmozgatására.
   

 • És mivel "Minden ami fontos a szemnek láthatatlan." ezért a lélek ápolására BLOG-jainkban olvashatsz sok érdekességet és tudnivalót, valamint relaxációs videóink segítenek a teljes ellazulásban, ha éppen arra van szükséged. 

Olasz Szilvia Vaisnava jógamester

Várlak a Yogarena®-n, hogy együtt fedezzük fel a jóga csodálatos világát, és elkísérhesselek az önismeret, és a testi-lelki egészség felé vezető úton.

Tapasztald meg, milyen hatással lehet a jóga az életedre! Ha kérdéseid vannak, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.

 

NAMASTE

bottom of page