top of page

Gyakran Ismételt Kérdések a YogArena® weboldal használatához


Milyen tartalmakat érek el a Yogarena® weboldalon?

A YogArena® weboldalon több mint hatvan darab, folyamatosan növekvő számú előre felvett jógával-, egészséggel- és életmóddal kapcsolatos videók, relaxációs hanganyagok állnak az előfizetők rendelkezésére.


Kik számára érhető el a videótár?

Bárki előfizethet a YogArena® weboldalra. A videók fiatal felnőtt kortól egészen idős korig kínálnak jógaórákat a résztvevőknek.


Ha beregisztrálok az oldalra, akkor is elérem a videótárat?

Nem! A regisztráció kizárólag a saját fiók létrehozására szolgál. Ahhoz, hogy elérd a videótárat, elő kell fizetned az oldalra.


Hogyan fizethetek elő az oldalra?

A Főoldalon  három féle előfizetés közül lehet választani: havi, éves és féléves előfizetés. A kiválasztott előfizetési csomagra kattintva kövesd az utasításokat. Regisztrálj fiókot, majd add meg a számlázási és bankkártya adatokat.

A kifizetést követően azonnal hozzáférsz a YogArena® videótárhoz.


Melyik előfizetést válasszam?

Az előfizetések időtartama az árakban különböznek, így mindenki saját pénztárcájának megfelelően választhat az előfizetési csomagok közül, illetve, hogy mennyi időre szeretne YogArena® tag lenni.


Mit jelent az előfizetéseknél a három napos ingyenes próbaidőszak?

Az ingyenes próbaidőszak csak limitált ideig érhető el. Azt jelenti, hogy a regisztráció, számlázási és bankkártya adatok megadása után a rendszer még három napig nem vonja le a kártyádról az előfizetés összegét. Három napig tehát ingyen kipróbálhatod a YogArena® összes videóját. Ha a harmadik nap végére nem mondod le az előfizetést, akkor kerül levonásra az előfizetési díj összege.


Meddig érhetőek el a videók?

Ha havi előfizetést választasz akkor az előfizetés elindításának napjától a következő hónap forduló napjáig érvényes marad az előfizetésed és aktív a fiókod. Ha éves előfizetést választasz, akkor az előfizetés kezdetének napjától a következő év fordulónapjáig érvényes. A féléves előfizetés ugyanígy: az előfizetés napjától a következő félév fordulónapjáig érvényes.


Ugyanakkor az előfizetés időtartama alatt minden videó és bejegyzés korlátlanul elérhető a nap 24 órájában.


Csak élő online órákon vehetek részt, ha előfizetek?

Nem! A videótárban lévő videók előre felvett videók, így korlátlanul elérhetőek a nap 24 órájában, tehát te választhatod ki az időpontot a jógázásra a napod során.


Az oldalon egyenlőre előre felvett videók érhetőek el, de szolgáltatásainkat a jövőben is folyamatosan bővítjük, így a későbbiekben lehetséges, hogy lesznek élő jógaórák is..


Ha havi előfizetésem van, de szeretnék évesre váltani, hogyan tehetem meg?

Ez esetben a saját fiókodon belül mond le az aktuális előfizetésedet, majd kattints a Főoldalon az éves előfizetés indítására. Kövesd az oldalon az utasításokat a számlázási és banki adatok megadásával. Kifizetést követően már az új éves előfizetésed lesz érvényes. Érdemes a hóforduló napján csomagot váltani, így az előfizetés folyamatos marad.


Ha szeretnéd az összegyűlt harmóniapontjaid beváltani egy nagyobb előfizetési csomag kedvezményes vásárlására, írj nekünk üzenetet és kérj hozzá egyedi kuponkódot.


Átutalással is fizethetek?

Igen, de csak az éves és féléves előfizetés esetén. Ha az éves vagy féléves előfizetést választod és átutalással szeretnéd kifizetni olvasd el a tudnivalókat: kattints ide.


Hol tudok belépni a saját fiókomba az oldalon?

A regisztrációkor megadott e-mail címeddel és jelszavaddal tudsz belépni a fiókodba. Kattint a Főoldal jobb felső sarkában a "Bejelentkezek" fülre. Majd a görgess a felugró Regisztrációs ablak aljára "Már van fiókod? Bejelentkezem" fülig.


Ha hóközben mondom le az előfizetésemet, akkor aznaptól már nem érem el a videókat?

A hóközi előfizetés lemondása esetén a videók elérhetőek maradnak a következő előfizetés napjának esedékességéig.


Az oldallal kapcsolatos probléma esetén kit és hogyan kell keresnem?

Ha a fiókoddal, vagy a fizetéssel akad problémád, akkor írj nekünk üzenetet a Főoldal felső menüjében lévő "Kapcsolat" fülre kattintva.


Milyen edzettségi szinten tudom elvégezni a gyakorlatokat?

A videótárban kezdőtől a haladó szintig megtalálsz sokféle jógaórát. A szinteket a videó alatti leírásban olvashatod. A kezdő Hatha és a gerinc jógaórákat akár 50+ évesen is bátran végezheted.


Szükséges-e bármilyen eszköz a jógaórákhoz?

A jógaszőnyegen kívül nem szükséges beruháznod eszközökre. Ha használunk a videóban jógaeszközöket, azokat egyéb minden háztartásban fellelhető eszközökkel is tudjuk helyettesíteni. Erről bővebben itt olvashatsz!


Van e lehetőség személyes vagy élő online konzultációra az oktatóval?

Igen, van! Ha szeretnél beszélni személyesen az oktatóval, írj nekünk üzenetet a Főoldal felső menüjében lévő "Kapcsolat" fülre kattintva, időpont egyeztetés és a téma megjelölésével.


Hogyan tudom megnézni az összegyűlt HARMÓNIA pontjaimat, és hogyan tudom beváltani azokat?

Az összegyűlt pontjaid számát a saját fiókodban láthatod. A pontgyűjtésről / hűségprogramról itt olvashatsz bővebben. Miután legalább 10 000 harmóniapontod összegyűlt, névre szóló e-mailben keresünk meg, amelyben a pontok beváltásainak lehetőségeiről kapsz tájékoztatást.


Hogyan tudok Hírlevélre feliratkozni?

A Főoldal lap alján iratkozhatsz fel Hírlevelünkre. Nem fogunk felesleges levelekkel bombázni, csak ha valami fontos és számodra hasznos információnk vagy ajánlatunk van számodra.





bottom of page