top of page

2024-es jógatábor Krisna-völgyben

A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT: JELENTKEZZ MOST!


Krisna-völgybe minden évben személyesen is ellátogatunk jógatábor keretein belül. A 2024-es jógatáborunkra július 21-24-én kerül sor, ahová téged is szeretettel várunk. Ha érdekel a jógatábor és szívesen csatlakoznál vedd fel velünk a kapcsolatot! Tapasztald meg Krisna-völgy csodáit és töltődj fel a csakra-harmonizáló jógaórákon négy napon keresztül teljes ellátással, jógaórákkal és pihenéssel!


Fedezd fel belső egyensúlyodat az Intuitív Csakra-harmonizáló Jógatáborban! Csatlakozz a YogArena® csapatába egy utazásra, ahol összehangolhatod tested és lelked energiaközpontjait. Tapasztald meg az intuitív jógagyakorlatok gyógyító erejét, és tanuld meg, hogyan hallgass a belső bölcsességedre. Ébredj rá az életenergia áramlására, és élvezd az összehangolódást a körülötted lévő természettel. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget a személyes fejlődésedre és a belső harmónia megtapasztalására. A négy nap alatt megtanuljuk, hogyan hallgassunk a belső megérzéseinkre, és a az egyes jógagyakorlatok és légzéstechnikák hogyan képesek harmonizálni a csakráinkat.


A négy napos tábor ára tartalmazza a teljes ellátást a gyönyörű Rádhé Resortban (három éjszakát és a finom vegetáriánus étkezést). Tartalmazza a belépőjegyet Krisna-völgybe a tábor teljes időtartamára. A jógaórákat (6 jógaóra és két tibeti hangtálfürdő).


Az ár nem tartalmazza: - vegán és gluténmentes étkezés felárát (igény szerint kérhető) - az utazás költségeit (egyéni le és vissza utazás, segítünk a “telekocsik” szervezésében), - a szállás egyéb szolgáltatásait (szauna, jakuzzi, masszázs stb).


Részvételi díj: 98 000 Ft. / fő Két részletben is fizethető: Első részlet 2024. február 10-ig,

45 000 Ft. Második részlet (fennmaradó összeg 2024. május 10-ig.) A helyek száma korlátozott! Maximum 22 fő. A helyedet azonnal foglalhatod 20 000 Ft kifizetésével.


Átutalással a következő számlaszámra:

Olasz Szilvia

11773140-00392987-00000000

Közlemény rovatba: név, lakcím, "jógatábor"


Jelentkezés menete: e-mail: a relaxjogasziget@gmail.com címen. A további részleteket e-mailben fogod megkapni. A tábor lemondását és a pénz visszafizetés feltételeit szintén e-mailben küldjük.

Részvételi feltételek: kezdők és haladók egyaránt részt vehetnek.

Csatlakozz hozzánk és találd meg a békét és pozitív változást az életedben!


A hangulatról meséljenek a 2023-as tábor képei:



Olasz Szilvia

Vaisnava jógamester

bottom of page