top of page

Segédlet előfizetéshez

Jógázz SZABADON minden nap, bárhol-bármikor akár egyetlen jógaóra áráért!


A YogArena® szolgáltatása (jóga videók és egyéb tartalmak használata) a regisztráció, a havi online bérlet kiváválasztása és aktiválása után válnak elérhetővé számodra. Az előfizetést a STRIPE nevű biztonságos fizetői rendszer kezeli. A havi bérlet az aktiválás napjától a következő hónap forduló napjáig érvényes. A bérlet előfizetés automatikusan megújul minden hónap forduló napján egészen az előfizetés lemondásáig. Az előfizetés bármikor lemondható. Hóközi lemondás esetén a videók a következő fizetés esedékességének napjáig elérhetőek maradnak.


FONTOS: Bankkártya adataid biztonságban vannak! A STRIPE rendszer által elmentett bankkártya adataidhoz sem a STRIPE, sem a YogArena® adminisztrációs felülete semmilyen módon NEM FÉR HOZZÁ! A rendszer csupán a fizetés napját, és az esedékes hosszabbítás napját figyeli és kezeli az oldalon elérhető szolgáltatás jogosultsága miatt.


Ha átutalással szeretnél fizetni, regisztrálnod kell az oldalra, és az utalás megérkezését követően aktiváljuk a fiókodat. Ez esetben azonban lesznek olyan tartalmak az oldalon (pl programok), amelyeket sajnos nem fogsz tudni használni. Az átutalás részleteit itt találod.

Tedd meg az első lépéseket az egészséges életmód felé még ma!


Görgess lejjebb az oldalon!

Mutatjuk azt az öt egyszerű lépést, amelyekkel pár perc alatt elérheted a YogArena® szolgáltatását (összes videóját és bejegyzéseit):  1. REGISZTRÁLJ SAJÁT FIÓKOT2. VÁLASZD KI A HAVI ONLINE BÉRLET OPCIÓT3. TÖLTSD KI AZ ŰRLAPON A SZÁMLÁZÁSHOZ SZÜKSÉGES ADATOKAT
4. TÖLTSD KI A FIZETÉSHEZ SZÜKSÉGES BANKKÁRTYA ADATOKAT.Ha van érvényes, •KUPONKÓD• írd be jobbra fent


 (gögess lejebb és a megjegyzésben olvasd el mi a kuponkód).


5. NYOMJ RÁ A LAP ALJÁN A "VÁSÁRLÁS MOST" gombra.

BEJELENTKEZÉS AZ OLDALRA: a "Főoldalon" beregisztrált e-mail címeddel és jelszavaddal tudsz a későbbiekben is. /A képernyő jobb felső sarkában/.
SIKERES FIZETÉS UTÁN AZONNAL ELÉRHETED AZ OLDAL ELŐFIZETŐK RÉSZÉRE FENNTARTOTT ÖSSZES TARTALMÁT.


Megjegyzés: •KUPONKÓD• : Kizárólag akciók és meghatározott feltételek keretein belül elérhető fizetési kedvezmény. Korlátozott ideig érvényes! Amennyiben fizetés előtt elfelejted a kuponkódot érvényesíteni, utólagos reklamációt nem fogadunk el!


Sikeres előfizetéssel a beregisztrált e-mail címeddel és jelszavaddal bármikor be tudsz lépni az oldalra. A videók 0-24 órában elérhetők számodra. Így szabadon jógázhatsz bárhol-bármikor.


Sikertelen fizetés esetén, ellenőrizd, hogy helyes bankkártya adatokat adtál e meg, illetve van e megfelelő összegű fedezet a bankkártyádon. Minden tranzakcióról e-mailben kapsz tájékoztatást.


Amennyiben a szolgáltatást nem mondtad le, de a megadott bankkártyán nincs megfelelő összegű fedezet a következő fizetés esedékességének napján, úgy a rendszer három napon keresztül megpróbálja levonni az előfizetés díját. Ha három nap után továbbra is sikertelen a kifizetés, az szolgáltatás automatikusan inaktívvá válik, azaz a fizetéshez kötött tartalmak a továbbiakban nem lesznek elérhetők.


Az érvényes előfizetéssel nem rendelkező és teljesen inaktív fiókokat egy év után töröljük a rendszerből.Olasz Szilvia

Vaisnava jógamester


2024. június 18.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page